fredag 1 januari 2010

Lite bilder från nyårsafton


Så här glad var Hektor :)


...Mommo


...och Patrik


Hugo bjöd på trollerishow. Det ingick mycket dans och olika moves i showen vilket gjorde att det var svårt att fånga honom i action. En ny Labero kanske?


Det dukade bordet! Förrätten bestod av gratinerad hummer, varmrätten av oxfilé med ädelostsås och råstekt potatis. Till dessert blev det karamelliserad ananas med mjukglass. Mums!

Det nya året firades in lugnt och stilla. Jag kan väl inte påstå att jag var i någon riktig partystämning. De senaste dagarna har jag haft förvärkar på eftermiddagen och kvällen och så även under nyårsafton. Att känna sig pigg och alert under sådana omständigheter är inte lätt. Men middagen smakade mycket bra och det var förhållandevis lugn aktivitet i magen. Hektor somnade vid tio-tiden men hann se fyrverkerier från sitt fönster innan han lade sig. Hugo var vaken fram till tolvslaget och skålade in det nya året och tittade på fyrverkerierna ute.

Idag har vi haft en lång och skön sovmorgon, till och med Hektor som sov till klockan åtta! Vi går fortfarande runt i pyjamas här hemma men ska ta oss ut efter att vi ätit lite pannkakor. Killarna ser fram emot skidåkning och en tur till pulkbacken.
Twitter
Facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar