söndag 17 januari 2010



Den här söta bodyn fick Helge i present. Till den fick han även ett par coola jeans och ett par tossor. Perfekt att möta våren i. Tack fam Jirénius!


I går hade vi besök av familjen Jirénius. Det var jättetrevligt att ses, extra roligt var att Hugo och Emelie fann varandra direkt. Det visade sig att de gillar i princip samma saker, musik, pyssel och att spela. De höll sig mest på Hugos rum så vi såg knappt röken av dem under kvällen. Till och med glassen ville de äta uppe :) Hektor blev blyg i vanlig ordning, dessutom var han jättetrött så han var som en duracellkanin innan han slocknade i soffan.

Det är så enkelt att umgås med Chatto och Andreas! Patrik jobbar tillsammans med Andreas vi har träffats allihopa vid två tillfällen tidigare. Det har varit middagar med respektive ordnat av företaget Patrik och Andreas jobbar på. Ändå känns det som att träffa gamla goda vänner, tänk att det kan kännas så med vissa människor! Det blev en jättetrevlig kväll med lasagne till middag och massor av prat.
Twitter
Facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar