torsdag 7 januari 2010

Hej, jag heter Helge...


...Olov Adolfsson.
Så blev det bestämt, i morse, att bebisen är en liten Helge. Vi har velat lite fram och tillbaka i namnfrågan. Skulle vi hitta ännu ett "H"-namn eller avvika helt. Namn som vi har funderat kring har varit: Charlie, Levi, Harry och Haldor.

Och så, när vi var inne på förlossningen, kom Hugo på namnet Helge. "Snälla mamma, kan bebisen få heta Helge?" var det första Hugo frågade när vi ringde och berättade att bebisen kommit. Efter att ha känt på namnet och provat det tycker vi att han är en liten Helge, det är mjukt och fint, precis som han är!

Olov får han bära efter morfar som heter Kjell Olov.
Twitter
Facebook

5 kommentarer:

  1. Vad kul att det blev Helge till slut, ett jätte jätte fint namn på en sådan liten fin kille. Morfar är jätte stolt att han också fick hans andra namn. Vi längtar redan så efter att få lukta och känna på Helge igen och se om han vuxit. Hugo och Hektor är stolta storebröder med all rätt. Kramar i massor till er alla fem

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är han en liten Helge. Grattis till ditt namn! Tänk vad stolt Hugo ska vara som kom på lillebrors namn.
    Hoppas ni fortfarande mår bra!
    Kram Cicki

    SvaraRadera
  3. Hej! En ny kusse vad kul för mig!
    Det är Cornelia Henrysson Rickards Dotter!
    Har jag träffat Patrik?

    Kram Cornelia

    SvaraRadera
  4. Hej Cornelia, vad roligt att du hittat hit! Då kan ju du följa dina kusiner här uppe i Mariefred! Ja, du har träffat både Patrik och mig men du var så liten då så det kommer du inte ihåg. Hugo och Hektor brukar prata om dig ibland, de har nämligen två kusiner som heter Cornelia. De brukar säga att "vi har en Cornelia i Landskrona och en i München".
    Hälsa mamma!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hoppas att ni mår bra och ge en kram till lilla helge från mig! Ps. Ge Hugo och Hektor varsen också ;)

    SvaraRadera