lördag 9 januari 2010

Förberedelser...


...inför morgondagens födelsedagsfirande. Hugo fyller 7 år imorgon! Tänk vad tiden går fort. Här står han och "jammar" med elgitarren han fick i förskott av mig och Patrik. Egentligen skulle han ha fått en akustisk gitarr till att börja med men pappahjärtat kunde inte stå emot sonens önskan om denna knallrosa gitarr. Födelsedagsbarnet somnade för ovanlighetens skull tidigt ikväll. Han ville att det skulle bli den 10:e så fort som möjligt.


Patrik och Helge var inte till så mycket hjälp med förberedelserna. Nåja, jag kunde i alla fall fixa utan att amma den lille killen. Han har legat vid bröstet hela kvällen.


Bordet dukades och paket slogs in.


Lite små fix återstår imorgon men det känns skönt att lite redan är på plats.
Snart kan firandet börja!
Twitter
Facebook

3 kommentarer:

  1. Vad mysigt ni får det i morgon bitti och vad fint du gjort. Hoppas Helge sover inatt så att ni orkar upp tidigt och fira Hugo. Önskar att vi hade kunnat stanna tills alla blivit firade.

    SvaraRadera
  2. Jättefina förberedelser! Vad roligt att komma till bordet med sådan uppvaktning.
    Gratta Hugo och ha en riktigt bra födelsedags-firar-dag!
    Kram Cicki

    SvaraRadera
  3. Tack, tack. Hugo blev mycket nöjd med all uppvaktning! Allt har han (snart) använt. Boken från Hektor läste hann på en gång. Cdskivan från faster Sandra och Pamela har gått varm hela dagen. I scenkostymen,när han var Michael Jackson,ingick de nya byxorna från farmor och filmen från mig och Patrik har killarna också sett. Nu återstår bara att koppla in skrivaren från mormor och morfar...Kort och gott - en bra födelsedag!

    SvaraRadera