lördag 16 januari 2010

Bäst i test!


Nappförsök nummer två lyckades!

I går firade vi Hektors 4 årsdag på morgonen. Han blev jätteglad över alla sina presenter.Hugo blev också glad över presenterna, de har nämligen haft rockkonsert med Hektors nya elgitarr och hans mikrofonstativ. Lordi och Michael Jackson som gått varmt här hemma, det känns nästan som att tonåringar i huset ;)

På eftermiddagen åkte vi en sväng till Tuna Park. Vi behövde byta lite kläder och uträtta några ärenden. Det blev ingen lugn shopping. Vi fick inleda den i amningsrummet och avsluta den på samma ställe. Däremellan var Helge allmänt missnöjd... Svettiga och med nästan allt fixat åkte vi hemmåt. Patrik fick lämna av oss hemma och åka vidare och handla lite till middagen. Det blev även en tur till apoteket för att se om deras nappar skulle passa Helge bättre i smaken än de förra. Dem vägrade han ta. Varken Hugo eller Hektor har haft napp trots att vi försökt även med dem. Inte så ihärdigt när de inte tagit nappen har vi lagt den åt sidan. Men den här gången tänkte vi inte ge upp så lätt! Och tänk, så fort han fick nappen i munnen började han att suga på den! Vilken befrielse, nu kan jag få vila lite när den lille mannen vill tutta. Nu begränsar vi oss till varannan timmes amning.
Twitter
Facebook

2 kommentarer:

  1. Napp är verkligen bra de gånger de vill ligga vid bröstet och bara tutta. Men det funkar ju inte, även om man vill ha dem nära jämt.
    Han är sååå fin!

    SvaraRadera
  2. Vad gullig han är med napp i munnen! Både William och Lucas har älskat sina nappar men inga problem att säga hejdå till dem, det blev som en liten ceremoni. Det är mysigt att se och höra hur de snuttar på nappen och kommer till ro.

    SvaraRadera