söndag 19 september 2010

Valdagen


Valtårtan

Val idag. Naturligtvis skulle det firas med en "valtårta" tyckte Hugo som ordnat med recept och allt! Så efter att vi röstat, handlat, ätit lunch nere på byn, varit en sväng i lekparken, rensat lite ogräs och burit in utemöblerna fixades valtårtan. Vi minimerade bakningen och körde latvarianten med halvfabrikat. Marängbottnar med hallonmousse, grädde och jordgubbar. Helge fick också mumsa lite jordgubbar med lite grädde.

Resten av eftermiddagen har Hektor byggt tågbana nere i vardagsrummet med två olika kompisar, Hugo har målat med oljefärger, Patrik har jobbat med bröllopsbilder och jag har mest hindrat Helge från att sabotera tågbanan.


Helge frossar bland tågen när Hektor gått och lagt sig.

I övrigt så har helgen ägnats åt kalas och shopping. Både Hugo och Hektor var bjudna på kalas igår, Hektor på två till och med! Jag, Patrik och Helge passade på att strosa runt lite i Mariefred och ta en fika på Grafikens Hus. Vi hittade tre svarta korgar till hallen från "Handed By" på Jernes Rum. Det växer fram så lite i taget hur vi ska inreda hallen. Sedan gick vi in på Mini Bee för att kolla in vinterkläder till Hektor. Vi hittade en jättefin jacka och byxa från "Molo". En mössa i samma märke köpte vi också men det föll inte honom i smaken... synd, för den var så fin till! Finfina presentcheckar fick vi av snälla Isabell på Mini Bee, handlar man ytterkläder för minst 1000 Kr så får man nämligen 200 kr i presentcheck. Detta tas tacksamt emot då det finns så mycket fint där! Tack säger vi också till snälla mommo som sponsrar Hektors fina outfit!


Linslusen var inte så villig att visa upp sig med de nya kläderna. Han var rätt trött efter två kalas...


Helge fick ett par coola baggyjeans från märket "Mee Too" supermjuka och sköna jeans med skönt häng och muddar vid benslutet.
Twitter
Facebook

2 kommentarer:

  1. Vilka snyggingar, hoppas det blir mannekäng uppvisning när vi kommer

    SvaraRadera
  2. Supercool Helge, sjysst häng!
    Molo har jättefina ytterkläder. Och bra. Hektor är superfin i dem.
    Men, vad ni är effektiva, hur hinner ni med allt?
    Funkar det att ses tisdag? För mig är det grönt!
    Kram Cicki

    SvaraRadera