lördag 11 september 2010

Det är så roligt, det är så kul att vá här...



...på Parken Zoo så klart!

Och roligt har vi haft, jag, Hektor och Helge - på Parken Zoo. Vi gjorde parken riktigt ordentligt. Hektor ville se alla djur och blev besviken när den vita tigern Brahma inte ville visa sig. Men efter fyra intensiva timmar började även han tackla av. "Nej, nu har vi sett nästan alla djur. Nu vill jag åka hem!" Efter ett obligatoriskt besök i souvenirshopen med fyra nya plastdjur (jag trodde inte det var möjligt att hitta djur som Hektor INTE har) i en påse och ett ny liten leopard till Helge åkte vi hem.


Hektor tittar på lejonen.

Hemma var Hugo i full gång med att spela trummor. Han köpte sig ett leksakstrumset på vårens skolloppis. Vi hade missat att skicka med pengar men det löste han genom att låna 20 Kr av en kompis pappa. Sedan dess har det trummats och trummats här hemma. Så pass mycket att cymbalen åkte av för någon vecka sedan. Sedan gav en puka vika och nu senast sprack bastrumman. Vi har hela tiden tänkt att vi ska köpa eltrummor i julklapp till Hugo. Men hur kan man begära att en 7,5-åring vars liv kretsar kring musik att han ska kunna vänta till jul? Det går bara inte. Därför åkte Patrik och Hugo och köpte ett set till honom idag. Vi har förklarat för Hugo att trummorna är en mycket tidig julklapp och att han kommer att få lite färre julklappar till jul. Han är med på det och jag tror att han kommer att vara ok med det när det väl gäller också. Lite tuschpennor, någon cd-skiva, en bok, det är sådant han blir glad över och uppskattar!


Hugo har spelat så han fått blåsor i händerna. Lurarna ger en falsk bild av att det är tysta trummor. Glasen skallrar i skåpen när Hugo går loss på bastrumman :)
Twitter
Facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar