lördag 27 mars 2010

VÅR


Hugo provar på fiol på Kulturskolan. Passande nog gjorde han tappra försök att spela Vivaldis "Våren".

Var tar tiden vägen egentligen? Helgen har, som vanligt, gått i rasande fart. Tittar man på barnen så kan man konstatera precis samma sak, var tar tiden vägen? I lördags, efter vårt besök på Kulturskolan, blev vi nostalgiska och tittade på gamla bilder. Hektor slocknade innan vi började titta på bilderna så det var bara Hugo och Helge som var vakna. Hugo tyckte att det var roligt att titta på bilderna och vi fick många goda skratt. Lilla, lilla Hugo som blivit så stor!

I söndags åkte jag och Hektor på "Klädbytardag" i Mariefredskolans matsal. Jag gjorde några riktiga fynd. Jag köpte en Bobby car för 35 Kr till Helge. Jättefin polisbil i blått, som ny. En Haglöfs bärryggsäck för 50 lappen och en ny fleeceoverall till Helge för 30 kr. Helge som vuxit ur sin fleeceoverall i storlek 56 behövde en ny nu mellan overall och jacksäsongen. Helt perfekt! Hektor fyndade han också, tre nya plastgubbar (det vara han verkligen i behov av, not...) och fick mersmak. I morse frågade han om vi inte kunde åka till "Klädbytardagen" idag också. Det är kanske tur att det bara är två gånger per år.


Helge sover i vagnen i sin nya overall.



Haglöfs ryggsäcken. Jag tvättade upp den så den känns nästan som ny. Vilket kap! Den blir perfekt att använda i sommar när Helge är både stadigare och tyngre.

Idag har vi varit ute i det milda vädret. Det märks att våren är på ingång. Solen gör tappra försök att bryta igenom molnen, snön sjunker ihop mer och mer . Vägarna är bara och fulla med knastrigt grus. Det klart att cykeln måste fram. Vi åker hem och byter cyklar om vartannat. Trehjuling, tvåhjuling, sparkcykel och Bobby car. Hektor gillar våren. Och jag med.


Hektor cyklar på sin trehjuling.
Twitter
Facebook

2 kommentarer:

  1. Vintern har sin skönhet men det är skönt när det är dags för en ny årstid!

    SvaraRadera
  2. Helge är jättefin i nya overallen!

    SvaraRadera