lördag 12 mars 2011

Tre lajvare och två föräldrar



I dag besökte vi Torekällberget för första gången den här säsongen. Solen sken och temperaturen låg kring + 5 grader, en riktigt härlig dag. Vi började med att äta vår matsäck i "Bondens år"-stugan. Helge är så pass stor nu så han mumsar likadan matsäck som de stora killarna, pannkakor, pizzabullar och yoghurt. Och visst ser han nöjd ut!?



Sedan spanade vi in djuren. Helges favoriter fanns på plats. Kossorna och hästarna. Kossorna lät inte riktigt så som vi lärt honom här hemma, de brölade som om de var brunstiga eller hungriga. Jag är ju ingen djurexpert men lät gjorde de. Helge blev inte rädd utan tittade bara och skrattade. Efter att ha tittat vidare på getter, får och kaniner gick vi mot "Forntidsbyn". Killarna älskar att vara där och leka. De klädde ut sig, utrustade sig med svärd och sköld och lekte och lekte. Kanske med ännu mer inlevelse då de båda fastnat för tv-serien "Barda".


En härlig dag som avslutades i soffan med Melodifestivalen. Skålarna med chips,ostbågar och choklad fick flyttas runt för att Helge inte skulle få tag i dem. Han gick runt bordet och sa: mmmm, om allt gott som fanns i skålarna. En och annan ostbåge slank ner i den lilla magen...

Twitter
Facebook

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar