söndag 24 oktober 2010

Lördagsmiddag på söndag



Lördagsmiddagen intogs idag då vi var alldeles för trötta (och hungriga) för att ställa oss att laga mat när vi kom hem från badet igår. Det blev en sallad på babyspenat, avocado, rödbetor och hallomi med lite balsamico och flingsalt på toppen. Till det hade vi grillad ryggbiff. Grillpannan togs fram för att slippa stå ute och grilla i regnet. Receptet på salladen hittade jag i ICA:s tidning Buffé och kan verkligen rekommenderas. Fatet jag serverade salladen kommer ifrån Matteus och är ett riktigt fynd från Pastellhörnan!
Twitter
Facebook

4 kommentarer:

  1. Låter jättegott! Den ska jag prova.

    SvaraRadera
  2. Det var jättegott, även då jag kanske föredrar mer varm mat den här årstiden. Hallomiosten som stektes i olja var grym i kombination med rödbetorna!

    SvaraRadera
  3. Salladen såg jättegod ut! Den är alltså inte varm?

    SvaraRadera
  4. Nja, rödbetorna är kokta, hallomiosten stekt. Så lite ljummen kan man nog säga att salladen SKA vara i alla fall :)

    SvaraRadera