fredag 15 oktober 2010

Lite smått och gott...



Helge står bredvid den nya ljuslyktan med fjärrkontrollen i högsta hugg. "Ajaj" säger han och ögonen glittrar.

Flera nätter med för få timmars sömn gör att bloggen blivit lite dåligt uppdaterad. Helge har fortsatt att vakna på nätterna. Hans humör har varit som en berg- och dalbana. Från strålande glad och busig till arg och frustrerad. Vi har försökt att inte falla till föga och hamna i välling-på-natten-fällan men har redan gett flaskan två nätter. Helge har snuttat och snuttat trots att jag nästan inte har någon mjölk kvar nu. Och varje gång jag försökt att stoppa in en napp har den flugit ut med ett illvrål till följd. Då har vällingflaskan varit räddningen. I dag gick vi på de tunga grejerna, fullkornsvällingen! Hoppas att den mättar bättre och att prinsen sover gott i natt!



Alla tre grabbarna älskar musik. Helge börjar gunga så fort han hör musik av alla de slag. Bäst är det när storebröderna spelar. Han brukar stå nere i trappen och lyssna när killarna spelar på övervåningen. Ibland kommer de ner bara för att spela för Helge.



Hugo älskar syslöjden i skolan. Han har blivit så biten att han har flera syprojekt hemma.



Och precis som vanligt inspirerar han även Hektor. "Det är inte alla fyraåringar som är så här duktiga på att sy inte!" sa Hektor där han satt och påtade ihop sin Barapapafigur i går efter middagen.
Twitter
Facebook

1 kommentar: