söndag 20 februari 2011

Mer ugglor


"Hallå, Angelica! Jag läste på din blogg att du gillar ugglor. Jag har en jättefin bild på en uggla som jag kan skriva ut åt dig om du vill..." Susan som har en gullig liten leksaksaffär överraskade mig med de orden en morgon. Några dagar senare låg en hel bunt med fina bilder på en uggla, en katt, en hund och alla möjliga sorters djur i brevlådan. Superfina motiv i härliga pastelliga färger. Bara att införskaffa ramar. Tack snälla Susan!
Twitter
Facebook

3 kommentarer:

  1. Hej, läste detta först idag:) Kul att du la upp det!
    Jag skulle också bara att säga att jag tänkte ha ett barnklädershomeparty den 22 mars hos mig och att du är välkommen om du vill. Det är från 2 märken som heter lucky ellen och new phil. Har bjudit lite mamm-singar från både ert och vårt område...

    SvaraRadera
  2. Tack för inbjudan. Jag kommer gärna! Lucky Ellen kollektionen var helt underbar ser framemot att spana in New Phil.

    SvaraRadera
  3. Kul!!
    Kl 19 har jag sagt men jag skall bara dubbelkolla det med sara (värdinnan) du vet som har Lovisa (går på storcirkeln) och även alice och gustav som strax skolas in på cirkeln de med. Hon bor vid oss. Ta min mail: info@mariefredshandelsbod.se och skicka gärna din mail och din mobil till den så kan jag nå dig lite snabbare än genom bloggen...:)

    SvaraRadera