fredag 23 april 2010

Byta grejer



I dag packade vi en väska full med böcker för att ta dem med in till Mariefred och Världsbokdagen. På torget skulle man kunna byta böcker med varandra, en god idé tyckte både jag och Hektor som gillar böcker! Bra att kunna rensa ut det man inte längre vill ha kvar och kunna byta det mot något nytt! Men även då tanken var god i teorin så fungerade det inte riktigt i praktiken... Bokborden gapade rätt tomma och där det fanns böcker så var dessa till försäljning. Det hela slutade med att vi köpte två böcker, en till Hektor och en till Hugo. Vi blev med andra ord inte av med några böcker utan ökade bara på antalet böcker här hemma. Nästa år kanske det är bättre uppslutning. Då packar vi en ännu större väska och hoppas på att någon vill byta med oss!
Twitter
Facebook

3 kommentarer:

  1. Hej, ett förslag är att ordna en bokbytar dag på ert område, det finns ju så många barn och intresset är säkert stort att få något nytt att läsa.

    SvaraRadera
  2. Vilken bra idé! Det får vi försöka ordna.
    Kram

    SvaraRadera
  3. jag byter gärna!! eller köper av dig böcker som du inte vill ha kvar! Gör iordning ett bord så kommer jag! (äh, du behöver inte ens ett bord, en papppåse funkar bra!) Böcker (Svenska, är rätt övertygad om att det finns gott om tyska böcker men vem vill läsa dem?!?!?!;) ) är en bristvara här så sådana är alltid välkomna.

    SvaraRadera