onsdag 2 juni 2010

Prickar här, prickar där, prickar överallt!

Vattkoppor har gått en längre tid på Hektors förskola. Och nu har turen kommit till Hektor, eller ska man kalla det oturen? Det började med feber och några enstaka prickar igår. I dag har prickarna ökat i antal och febern stigit. Trots detta är han tapper, som alltid! Men visa sina prickar vill han inte och han hoppas innerligt att han ska kunna gå på kalas på söndag... Vi får väl se hur det artar sig. Och hur det blir med resterande familjemedlemmar. Och hur det påverkar vår Tysklandsresa?


Trots prickar och feber orkade Hektor med lite bollspel.


Helge kollade in storebröderna.
Twitter
Facebook

2 kommentarer:

  1. Vi håller tummarna för att det går vägen med er resa! Men du, är du säker på att det är vattkoppor? Micke berättade om Antons prickar och de lär väl inte ha varit vattkoppor. Själv såg jag aldrig några prickar men alla våra barn hade ovanligt många prickar medan vi var i Mariefred. Eftersom de redan har haft vattkoppor så utesluter jag den möjligheten. Hoppas att Hektor inte har det alltför kliit!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Japp, det är vattkoppor, utan tvekan! Hektor var riktigt sänkt i torsdags. Hög feber, kliande koppor och ingen ork.... Men nu börjar det vända igen. Nu håller vi tummarna att Hugo och Helge klarar sig! Ses snart (hoppas jag!!!) Kram

    SvaraRadera